Express delivery worldwide. ISO17025 Accredited & Compliant to FDA

Eupry WiFi Dataloggere til frysere

Der er mange gode frysere på markedet, som holder indholdet tilpas kølet ved en konstant temperatur. Vi har dog erfaret, at mange af vores kunder ofte oplever fejl i temperaturene i deres frysere, hvilket kan gå udover det skrøbelige indhold. Det kan derfor i mange tilfælde være en god ide at overvåge temperaturen i fryserne ved hjælp af fx WiFi dataloggere med en alarm funktion, som giver dig besked, hvis fryseren fejler.

Har frysere brug for trådløse temperaturdataloggere?

For at forhindre tab af kostbart indhold er det vigtigt at kunne modtage alarmer via SMS eller email i realtid, hvis fryseren ikke fungerer, som den skal. Når vores WiFi dataloggere advarer dig med det samme, får du også mulighed for at rette op på temperaturen i tide. Af denne grund er Eupry en foretrukken løsning til at logge og spore temperaturer i frysere inden for sundhedsvæsenet og laboratorieindustrien.

Hvilke ekstra funktioner har Euprys WiFi Temperaturloggere?

Nedenfor har vi angivet en række kvaliteter ved Euprys system. Listen er dog langt fra udtømmende, og du er derfor velkommen til enten at kontakte os for at få mere information.

Spor og optag historiske målinger

  • Med Eupry-appen kan du se historiske målinger. Det er et avanceret og brugervenligt program, som du kan downloade gratis her:

  • Dataene kan tilgås som rå data, men er også samlet i grafer, som afbilder historiske udsving. Disse rapporter kan udskrives og eksporteres i PDF-filer til ledelsen eller i forbindelse med kontrolbesøg.

  • Dataene sendes til dig i et sikkert og krypteret format og gemmes sikkert i Eupry- systemet i op til 5 år.

  • Onlinesystemet kan tilgås af flere brugere, hvor det er muligt at indstille, hvad forskellige medarbejdere kan se og ændre.

  • Euprys trådløse temperaturloggere overvåger konstant temperaturerne, også selvom dit WiFi er nede.

To års batteri levetid

Vi har udviklet en langtidsholdbar enhed, der kører i to år på normale AA-batterier. Når batterierne er ved at løbe tør for strøm, får du en besked via SMS eller email. Du behøver således ikke at huske, hvornår du skal skifte batterier.

Hvorfor skal jeg vælge datalogging med overvågning frem for en almindelig USB datalogger?

En stor forskel mellem datalogning med USB-dataloggers og brug af overvågningssystemer såsom Euprys WiFi-dataloggere er, at det ikke er muligt at modtage alarmer med traditionelle USB-dataloggere.

 

Mange fryseres temperaturer kan ofte svinge betydeligt i en kort periode og derefter vende tilbage til normal inden temperaturændringen bemærkes. Når du tømmer USB-dataloggeren for data, vil du kunne se, at der har været et kritisk udsving, men det giver dig ikke mulighed for at beskytte indholdet, når temperatursvingene opstår. Det er derfor altid en god idé at overvåge frysere i realtid.

Er det muligt at kalibrere en Eupry WiFi Datalogger?

Det er selvfølgelig muligt at kalibrere Euprys dataloggere.

Med vores abonnementsmodel er kalibreringen altid inkluderet i prisen. Vi leverer hvert år nye kalibrerede dataloggere til vores kunder, hvorefter de gamle bliver returneret.
Hvis der skal bruges et kalibreringscertifikat, er de altid lettilgængelige online.

Er der nogen begrænsninger på typen af frysere, som dataloggerne kan anvendes i?

Euprys WiFi dataloggere vil fungere i alle typer af frysere hvad enten det er en medicinsk fryser eller en low-end fryser.

Nedenfor er de mest anvendte mærker indenfor frysere til laboratorier og farmaceutiske virksomheder. Vi har gode erfaring med anvendelse af vores dataloggere i alle disse typer af frysere.

• Liebherr
• Gram
• Vestfros
• Kirsch
• ThermoFischer
• Dometic
• Panasonic

Hvor skal jeg placere dataloggere i fryseren?

De fleste frysere vil have en kritisk høj temperatur samt en kritisk lav. Det er vigtigt at placere dataloggere ved et af disse punkter i fryseren. Du skal derfor, afhængigt af det materiale du opbevarer i dit fryser, gå efter den mest kritiske af de to – det sted der opleves størst udsving. Hvis du har en ældre fryser med store temperaturvariationer, kan du overveje at få en ekstra Eupry datalogger, så du dækker begge punkter.

For at lokalisere de kritiske høje og kritiske lave temperaturer skal du foretage en mapping øvelse – læs mere om det her. Dette gør dig i stand til at finde den bedste placering i din specifikke fryser. 

Ved mapping øvelsen, placerer du dataloggeren i en position i flere timer uden at åbne fryseren, mens du overvåger temperaturen, og derefter flytter du den til en ny Euprys WiFi dataloggere kalibreres i vores DANAK akkrediterede laboratorium ved brug af systematiske og validerede metoder. Laboratoriet er akkrediteret i henhold til ISO 17025 standarden. 

Vi garanterer præcise kalibreringer og et højt niveau af ekspertise og viden om kalibrering af termometre plads. Dette fortsætter du med, indtil du har fundet de kritiske høje og kritiske lave temperaturer.

Hvordan installerer jeg en WiFi temperatur datalogger i min fryser?

Der er tre valgmuligheder, når du placerer dataloggerne i din fryser, og hver er lige effektiv.

  1. Den mest almindelige metode er at placere Eupry dataloggeren på en hylde i fryseren.
  2. Den anden metode er at montere dataloggeren med dobbeltsidet tape fra M3.
  3. Den tredje metode er at montere dataloggeren i fryseren med skruer.

I sidste ende vil placeringen af din datalogger og valget af, hvordan du placerer den, være baseret på dimensionerne af din frysers og de kritiske høje og lave punkter.

Hvordan forbinder jeg WiFi Temperatur Dataloggere til Euprys monitoringssystem?

Tilslutning af Euprys temperatur WiFi-dataloggere er yderst nemt. Du skal bare hente appen på en smartphone og registrere enheden. Dette kan også udføres af personalet ved forskellige afdelinger. 

Systemet giver dertil ledelsen mulighed for at tildele forskellige adgangsniveauer til forskellige medarbejdere, så den fulde kontrol kan samles ved få nøglepersoner. Overvågningen kan dermed også foretages af mange forskellige led af organisationen uden at disse får adgang til at foretage ændringer i systemet.