Express delivery worldwide. ISO17025 Accredited & Compliant to FDA

Eupry WiFi Dataloggere til ULT-frysere

ULT-fryseres funktion er at beskytte indhold af høj værdi – ofte i lange perioder. ULT-frysere kan gå helt ned til temperaturer på – 86 °C og anvendes ofte ved:

 • Universiteter
 • Organisationer
 • Forskningstunge virksomheder
 • Hospitaler
 • Kriminaltekniske afdelinger til langtidsopbevaring af beviser
 • Blodbanker

Der er mange gode ULT-frysere på markedet, men vi har erfaret, at mange af vores kunder har oplevet problemer med kritiske temperaturudsving.

Har ULT-frysere brug for trådløse temperaturdataloggere?

ULT-frysere leveres med kraftig isolering samt kabinet- og dørmonterede pakninger. Fejl kan dog opstå, hvor det i så fald er nødvendigt med et system, der kan give en øjeblikkelig advarsel. Med Euprys trådløse dataloggere er det muligt at tilføje overvågning i realtid og alarmer via email og SMS til alle slags ULT- frysere.

Vores dataloggere kan tilsluttes en probe til ULT-frysere, som installeres via serviceporten eller lige over gummipakningen i døren. Løsningen er særligt udviklet til ULT-frysere med et silikonekabel, som er designet til ikke at slide på ULT-fryserens gummipakning.

Når vores dataloggere advarer dig om kritiske temperaturændringer, i det øjeblik i forekommer, er du også i stand til at justere temperaturen i ULT-fryseren i tide. Det er en af grundene til, at Eupry er en foretrukken løsning til at logge og spore temperaturer i ULT-frysere ved sundhedsvæsenet, universiteter samt laboratorieindustrien.

Hvordan fungerer Euprys WiFi Temperatur Dataloggere?

Nedenfor har vi angivet en række kvaliteter ved Euprys system. Listen er dog langt fra udtømmende, og du er derfor velkommen til enten at kontakte os for at få mere information eller læse mere her: https://www.eupry.com/da/produkter/

Spor og optag historiske målinger

 • Med Eupry-appen kan du se historiske målinger. Det er et avanceret og brugervenligt program, som du kan downloade gratis her
 • Dataene kan tilgås som rå data, men er også samlet i grafer, som afbilder historiske udsving. Disse rapporter kan udskrives og eksporteres i PDF-filer til ledelsen eller i forbindelse med kontrolbesøg.

 • Dataene sendes til dig i et sikkert og krypteret format og gemmes sikkert i Eupry-systemet i op til 5 år.

 • Onlinesystemet kan tilgås af flere brugere, hvor det er muligt at indstille, hvad forskellige medarbejdere kan se.

 • Euprys trådløse temperaturloggere overvåger konstant temperaturerne, også selvom dit WiFi er nede.

To års batterilevetid

Vi har udviklet en langtidsholdbar enhed, der kører i to år på normale AA-batterier. Når batterierne er ved at løbe tør for strøm, får du en besked via SMS eller email. Du behøver således ikke at huske, hvornår du skal skifte batterier.

Hvorfor skal jeg vælge dataloggere med overvågning fremfor det indbyggede system i ULT-frysere?

Mange ULT-frysere leveres med et indbygget logningssystem, hvor data kan eksporteres via et USB-stik. Der er dog flere begrænsninger ved sådant et system:

 1. Vi ser, at mange af vores kunder har flere forskellige typer og mærker af ULT-frysere, hvor der anvendes flere forskellige formater, når dokumentation eksporteres manuelt til et USB-stik. Når der arbejdes med mange forskellige systemer, er det ofte svært at få gode procedurer på plads.

 2. Dataeksport via USB-stik er manuelt arbejde, som medarbejderne kan glemme i en travl hverdag, hvilket udgør en stor risiko, da indholdet i ULT-fryserne, som regel er det mest værdifulde på stedet.

 3. En stor forskel mellem datalogning med USB dataloggers og brug af overvågningssystemer som Euprys WiFi dataloggers er, at det ikke er muligt at modtage alarmer med traditionelle USB dataloggere.

 4. Mange ULT-frysere køler ikke jævnt over tid. Temperaturer i ULT-frysere kan således stige eller falde betragteligt i kort tid og derefter vende tilbage til normal, inden temperaturændringen bemærkes. Ved eksport af data via et USB-stik vil du kunne se denne temperaturændring, men det gør det ikke muligt for dig at foretage ændringer i rette tid for at redde indholdet. Det er derfor altid en meget god idé at overvåge ULT-frysere i realtid med et tilknyttet alarmsystem.

Er det muligt at kalibrere en WiFi datalogger fra Eupry?

Det er selvfølgelig muligt at kalibrere Euprys dataloggere.

Eupry’s WiFi dataloggere kalibreres i vores DANAK akkrediterede laboratorium ved brug af systematiske og validerede metoder. Laboratoriet er akkrediteret i henhold til ISO 17025 standarden. Vi garanterer præcise kalibreringer og et højt niveau af ekspertise og viden om kalibrering af termometre. 

Med vores abonnementsmodel er kalibreringen altid inkluderet i prisen. Vi leverer hvert år nye kalibrerede dataloggere til vores kunder, hvorefter de gamle bliver returneret.

Hvis der skal bruges et kalibreringscertifikat, er de altid lettilgængelige online.

Er der nogen begrænsninger på, hvilke typer af ULT-frysere, som dataloggere fra Eupry kan anvendes i?

Euprys WiFi dataloggers vil fungere i alle typer af ULT-frysere. Vi har tilfredse kunder, der bruger vores dataloggere i ULT-frysere fra nedenstående producenter:

 • Panasonic
 • Thermo Fisher
 • Nor-Lake
 • Froilabo
 • Herafreeze

Hvor skal jeg placere dataloggerne i ULT-fryseren?

Temperaturer i ULT-frysere kan variere fra punkt til punkt, og er ikke nødvendigvis svarende til den temperatur, der angives på ULT-fryseren. Så længe ULT-fryseren er fra en pålidelig producent, er den angivne temperatur dog ofte rimelig præcis.

De fleste ULT-frysere vil have en kritisk høj temperatur samt en kritisk lav. Det er vigtigt at placere dataloggere ved et af disse punkter i ULT-fryseren. Du skal derfor, afhængigt af det materiale du opbevarer i din ULT-fryser, gå efter den mest kritiske af de to. Hvis du har en ældre ULT-fryser med store temperaturvariationer, kan du overveje at få en ekstra Eupry datalogger, så du dækker begge punkter.

For at lokalisere de kritiske høje og kritiske lave temperaturer skal du foretage en mapping øvelse – læs mere om det her. Dette gør dig i stand til at finde den bedste placering i din specifikke ULT-fryser. Kort fortalt udføres en mapping øvelse ved, at du placerer dataloggeren i en position i flere timer uden at åbne ULT-fryseren, mens du overvåger temperaturen, og derefter flytter du den til en ny plads. Dette fortsætter du med, indtil du har fundet de kritiske høje og kritiske lave temperaturer.

Hvordan installerer jeg WiFi Dataloggere i min ULT-fryser?

Der er tre valgmuligheder, når du placerer dataloggerne i din ULT-fryser, og hver er lige effektiv.

 1. Den mest almindelige metode er at placere Eupry dataloggeren i ULT-fryseren.
 2. Den anden metode er at montere dataloggeren med dobbeltsidet tape fra M3.
 3. Den tredje metode er at montere dataloggeren i ULT-fryseren med skruer.

I sidste ende vil placeringen af din datalogger og valget af, hvordan du placerer den, være baseret på dimensionerne af din ULT-fryser og de kritiske høje og lave temperaturer.

Hvordan forbinder jeg WiFi dataloggerne til Euprys monitoreringssystem?

Tilslutning af Euprys temperatur WiFi-dataloggere er yderst nemt. Du skal bare hente app’en på en smartphone og registrere enheden. Dette kan også udføres af personalet ved forskellige afdelinger. Systemet giver dertil ledelsen mulighed for at tildele forskellige adgangsniveauer til forskellige medarbejdere, så den fulde kontrol kan samles ved få nøglepersoner. Overvågningen kan dermed også foretages af mange forskellige led af organisationen, uden at disse får adgang til at foretage ændringer.